Print

WebsitesTegenwoordig presenteren veel mensen zichzelf of hun hobby op het internet. Het is immers een modern, snel medium dat voor iedereen toegankelijk is. De redactie heeft het internet afgeschuimd naar websites van Van den Doelen die zij of anderen hebben gemaakt. Deze strooptocht is nog lang niet geŽindigd.
Omdat het internet vrij toegankelijk is, heeft de redactie de onderstaande sites zonder toestemming vooraf in dit 'verhaal' opgenomen. Ook hebben enkele familieleden de redactie verzocht melding van hun site te maken. Wij geven hier met genoegen gehoor aan.
Kent u een site van een Van den Doel (ook al is die van uzelf), stuur ons dan een mailtje.Annemarie van den Doel

Vanuit het verre Zuid-Afrika steekt Annemarie veel tijd in het samenstellen van een kwartierstaat van haar kinderen. Zij heeft een groot deel van haar bevindingen op het internet gezet.
Klik hier voor de site van Annemarie van den Doel (ZA)Bart van den Doel

Bart van den Doel is een fervent bergsporter. Hij is zelfs naar Zuid-Amerika gegaan om moeilijke toppen te bedwingen. Op zijn site vertelt hij over zijn plannen en doet hij verslag van zijn ervaringen.
Klik hier voor de site van Bart van den DoelCornelia van den Doel

Cornelia van den Doel is kunstschilder. Zij heeft al veel kleurrijke doeken op haar naam staan. Middels haar site stelt ze de ware kunstliefhebber in de gelegenheid kennis te maken met haar werk.
Klik hier voor de site van Cornelia van den DoelErik van den Doel

Dit keer geen site van, maar over een Van den Doel. Erik van den Doel behoort tot het selecte groepje grootmeesters binnen de Nederlandse schaaksport. Deze site geeft een overzicht van zijn schaakprestaties.
Klik hier voor de site over Erik van den DoelFenny Jean van den Doel

Fenny van den Doel is een telg uit een zeer muzikaal geslacht. Wie haar voorgeslacht langs gaat, komt meerdere muzikale familieleden tegen. Zet bij het bezoeken van haar site de geluidsboxen maar aan. Wilt u van haar zang blijven genieten, terwijl u de onderstaande sites bezoekt, laat haar site dan open staan.
Klik hier voor de site van Fenny Jean van den DoelHans Joost Alexander van den Doel

Hans van den Doel is eigenaar van WorldWideWine.NL in Nederhorst den Berg. Het is een moderne wijnhandel. Het is gevestigd in een oude supermarkt in Nederhorst den Berg, waarin ook de Wijnwinkel gevestigd is waar de particulier kan kopen. WorldWideWine is een no-nonsence wijnhandel. Zij verkopen tegen zeer scherpe prijzen, wijn, aperitieven, mineraalwater, bier en gedistilleerd. Men kan er terecht voor culinaire adviezen. Alle wijnen worden exclusief geÔmporteerd. Daarnaast verkoopt Hans bijzondere bieren, zoals die van Brouwerij De Leckere, de enige biologische brouwerij van Nederland! Ook kan men terecht voor binnenĖ en buitenlands gedistilleerd.
Klik hier voor de site van de wijnhandel van Hans van den DoelJacques van den Doel

Jacques van den Doel is verbonden aan Juice Plus. Voor mensen die hun gezondheid serieus nemen is het raadzaam deze site te bezoeken.
Klik hier voor de site van Jacques van den DoelJilles van den Doel

Voor zijn werk zet Jilles Cornelis van den Doel zich in voor chronisch zieke patiŽnten. De site geeft zakelijke informatie en biedt de mogelijkheid contact op te nemen.
Klik hier voor de site van Jilles van den DoelKees van den Doel

Al voor de internethype van begin deze eeuw benutte Kees van den Doel de mgoelijkheden van het medium internet. Het prikkelde zijn fantasie.
Klik hier voor de site van Kees van den Doel
Kees van den Doel is een van de weinige westerlingen die de Iraanse ney kan bespelen. Op een van z'n sites geeft Kees informatie over dit instrument.
Klik hier voor de site van Kees van den Doel over de ney
Kees van den Doel is een veelzijdig man. Hij is als wetenschapper verbonden aan de universiteit van Vancouver, Canada. Met deze site kan men kennismaken met het werk van Kees als wetenschapper.
Klik hier voor de wetenschapssite van Kees van den DoelPeter van den Doel

Behalve dat Peter van den Doel een van de samenstellers van deze familiesite is, houdt hij zich ook bezig met het bouwen van andere sites. Zo heeft hij een site gemaakt voor de school, waaraan hij als schoolleider verbonden. Ook is hij vrijwilliger bij het bergsportinformatiecentrum te Duivendrecht, waarvoor hij een site gemaakt heeft.
Klik hier voor de site van de Warinschool in Nederhorst den Berg
Klik hier voor de site van het bersportinformatiecentrum te DuivendrechtRias van den Doel

Rias van den Doel is verbonden aan de faculteit letteren van de Universiteit van Utrecht. Langs deze site kan men kennismaken met zijn onderzoek in de Engelse taal en cultuur.
Klik hier voor de site van Rias van den DoelRichard van den Doel

Richard van den Doel studeerde ooit aan de Technische Universiteit van Delft. Op deze maakt hij ons deelgenoot van zijn wetenschappelijk werk.
Klik hier voor de site van de TU Delft over Richard van den Doel
Tegenwoordig werkt Richard op de Roosevelt Academy in Middelburg, waar informatie over zijn wetenschappelijke carriŤre is te vinden.
Klik hier voor Richards site op de site van de Roosevelt AcademyWim van den Doel, geschiedenis

Hubrecht Willem (Wim) is verbonden aan de Universiteit van Leiden. Hij heeft een aantal boeken op zijn naam staan, waarvan de thema's variŽren van het Amerikaanse imperium tot de verzelfstandiging van het voormalige Nederlands-Indie.
Op deze familiesite hebben we integraal een recensie van een van zijn boeken opgenomen.
Klik hier voor de site van prof. dr. Hubrecht Willem van den Doel


Samenstelling: Peter van den Doel